Glasbewassing

Glasbewassing met oog voor detail

Weersinvloeden en milieuverontreiniging tasten na verloop van tijd de kwaliteit van glas aan. Dat heeft z’n weerslag op het uiterlijk van een gebouw en op de levensduur van de materialen. Regelmatige bewassing van glas en omlijsting zorgt ervoor dat uw pand of object er weer representatief uitziet. En bespaart u op termijn kosten voor extra onderhoud of zelfs een dure renovatie.

Als panden daarvoor geschikt zijn, werken we met de traditionele klimmaterialen. Maar als de hoogte van het object of andere factoren die werkwijze belemmeren, hebben we nog heel wat andere mogelijkheden achter de hand. Maar welke bewassingsmethode voor uw situatie ook de beste oplossing is, u kunt altijd rekenen op een vlekkeloos resultaat door

toepassing van gedemineraliseerd en gefilterd water
gebruik van de beste materialen
werken met goedopgeleide vakmensen

Glasbewassing met telescoop

Deze bewassingsmethode wordt toegepast als gewone klimmaterialen niet gebruikt kunnen worden. Het doordachte telescoopsysteem maakt werken vanaf de grond tot 15 meterhoogte mogelijk. Het is een snelle en effectieve werkwijze.

Borstelen / Spoelen van jaloezieën en/of geveldelen

Door het telescoopsysteem kunnen we ook gemakkelijk jaloezieën  en/of geveldelen borstelen en spoelen 

Glasbewassing met hoogwerker
In uitzonderlijke gevallen is de inzet van een hoogwerker nodig. Ook daar hebben we veel ervaring mee. We huren de hoogwerker in en nemen u alle zorgen uit handen, zoals contact met de gemeente en het aanvragen van de vergunning.

Bel voor een helder zicht op glasbewassing met 06-55745444 of mail naar info@deveenstreek.nl